Dodić: Cilj je odbrana trofeja u Kupu

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Dec.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodić: Cilj je odbrana trofeja u Kupu

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da njegova ekipa utakmicu protiv Donjeg Srema, u četvrtfinalu Kupa Srbije, shvata kao najvažniju u jesenjem delu prvenstva i da su ambicije kluba poznate – odbrana trofeja.
(FOTO: Žurnal)
Predstojeću utakmicu doživljamo kao najvažniju ove jeseni zato što svi znamo da u prvenstvenoj utakmici možemo da ostvarimo loš rezultat i da kasnije te bodove nadoknadimo. Međutim, u Kupu nema popravnog. Ambicije su poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << – rekao je Dodić na konferenciji za novinare.
Branilac Kupa Jagodina u sredu od 16 sati na svom terenu igra protiv Donjeg Srema, u četvrtfinalu Kupa Srbije. Cena karata za zapadnu tribinu je 300 dinara, za istočnu 200, a za severni i južnu 100 dinara.
Dodić je rekao da se ne slaže sa konstatacijom da je Jagodina dobila najlakšeg protivnika.
Poslednje dve utakmce u kojima je Donji Srem pobedio Rad i Slobodu govore da se radi o ekipi koja je i prošle godine od početka prvenstva bila otpisivana, ali je dokazala da ima kvalitet. Imaju nekoliko brzih igrača i odgovara im igra na kotru i polukontru. Kada im ostavite puno prostora znaju to da kazne. To su pokazali protiv Partizana – rekao je Dodić.
On je dodao da njegova ekipa mora da bude maksimalno oprezna protiv Donjeg Srema.
Maksimalan oprez i respekt, ali sa ciljem da dobijemo utakmicu i da nastavimo kontinuitet dobrih igara, bez obzira na kadrovske probleme. Verujemo da će svaki igrač maksimalno iskoristiti šansu. Pozivam navijače da budu uz nas jer ovo takmičenje ima posebnu težinu zbog pehara koji je u našem klubu. Želja svih u klubu je da taj pehar ostane – rekao je Dodić.
U ostalim četvrtfinalnim utakmicama u sredu igraju: Spartak-Partizan (13), Sloboda-OFK Beograd (16.30) i Crvena zvezda-Vojvodina (17).
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Dodić: Mnogi su nam rekli da smo imali sreće na žrebu…

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Dec.2013, 12:13

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je na konferenciji za medije da je za njegovu ekipu duel četvrtfinala Kupa Srbije protiv Donjeg Srema utakmica jeseni.. (FOTO: Sportski žurnal). – U prvenstvu u nekoj utakmici možemo da napravimo loš rezultat, a da te bodove nadoknadimo posle, ali u kupu nema...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.