DESETKOVANI HRVATI: Odlaze u Napulj bez DEVET igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 09:27

DESETKOVANI HRVATI: Odlaze u Napulj bez DEVET igrača

Teško mogu do bodova.

Hrvatski predstavnik u Ligi Evrope Rijeka će u utakmici 4. kola Lige Evrope protiv Napolija u Italiji biti veoma oslabljena. Nastupiće bez osam igrača koji su pozitivni na korona virus.

- Nakon novog kruga testiranja s današnjim danom osam igrača Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka pozitivno je na Kovid-19. U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (GDPR), ne možemo da objavimo identitet osoba pozitivnih na koronavirus. Navedeni igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odradili su već period samoizolacije, ali s obzirom na pozitivan nalaz nisu u mogućnosti nastupiti - stoji u saopštenju kluba sa Kvarnera.

Rijeka je do sada imala ukupno17 igrača i devetoricu članova stručnog štaba pozitivnih na koronavirus.

Sa druge strane, Đenaro Gatuzo neće moći da računa na povređenog Osimena, kao i na Kovid-19 pozitivne Hisaja i Rahmanija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.