Crvena zvezda gost Krke

Izvor: RTS, 20.Okt.2019, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda gost Krke

Košarkaši Crvene zvezde gosti su Krke u utakmici 3. kola ABA lige koja će se igrati od 18.00 u Novom Mestu. Crveno-beli će u meč ući bez tri standardna člana postave.
Oba tima imaju polovičan učinak u regionalnom takmičenju, a Krka želi da na svom tradicionalno nezgodnom domaćem terenu iznenadi aktuelnog šampiona.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << drugoj strani, trener crveno-belih Milan Tomić neće moći da računa na standardnu postavu tima zbog lakših povreda nekolicine igrača.
Van terena će zbog povreda ostati Derik Braun i Džejms Gist, dok je Bili Beron uz dozvolu kluba otputovao u SAD kako bi prisustvovao rođenju deteta.
Beron se u Beograd vraća u ponedeljak, a srpski prvak će biti kompletan u četvrtak u meču 4. kola Evrolige protiv Barselone u dvorani Aleksandar Nikolić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šok za Zvezdu – Krka srušila šampiona ABA!

Izvor: B92, 20.Okt.2019

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Krke u Novom Mestu sa 79:77, u meču 3. kola ABA lige...Beogradski crveno-beli nisu uspeli da opravdaju ulogu velikog favorita i vrate se na pobednički kolosek, nakon poraza od Budućnosti i Makabija...Domaći su tokom cele utakmice bili u zaostatku, ali su...

Nastavak na B92...

Krkina trojkaška sekcija upucala šampiona, Zvezda ima dve pobede i pet poraza

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2019

Dvorana Leon Štukelj progutala je još jedno veliko ime! Na mestu gde godinama padaju najjači reginalni klubovi godinama unazad oružje je položila i Crvena zvezda! I to prvi put posle četiri i po godine! Crveno-beli su imali pobedu u rukama, ali je trojkaška sekcija Krke upucala šampiona i odnela...

Nastavak na MozzartSport.com...

TOMIĆ BESAN POSLE PORAZA ZVEZDE OD KRKE: Trener crveno-belih kratak kao nikad pre! Najavio promene

Izvor: Kurir, 20.Okt.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić bio je besan posle poraza svog tima od Krke.

Nastavak na Kurir...

TOMIĆ ŠOKIRAO KOŠARKAŠE ZVEZDE: Evo šta je trener crveno-belih rekao na poslednjem tajm-aut u porazu od Krke

Izvor: Kurir, 20.Okt.2019

Trener Crvene zvezde Milan Tomić digao je ruke od ekipe 53 sekundi pre kraja meča trećeg kola ABA lige protiv Krke u Novom Mestu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.