Čelsi ga odbacio posle titule, a on otišao u Lester po još jednu!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2016, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi ga odbacio posle titule, a on otišao u Lester po još jednu!

Neverovatno deluje priča o tome kako je Lester Siti stigao do titule, a šta tek reći o čoveku koji je uzeo titulu sa Čelsijem pa bio najuren, da bi potom sa "Lisicama" uzeo drugu uzastopnu titulu u Premijer ligi.

Kada se igrač nalazi na zalasku karijere teško da može da poželi nešto lepše nego da pred penziju osvoji šampionsku titulu u najjačoj ligi na svetu.

Verujemo da je na taj način Mark Švarcer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << razmišljao kada je dobio ugovor u Čelsiju i pre godine dana uzeo trofej sa "Plavcima". Nedugo zatim posao je prekobrojan na "Stamford Bridžu" pa je napravio transfer u Lester Siti.

Da mu je neko pričao da je izborom Lestera za svoju novu stanicu u karijeri zapravo odabrati još jednu titulu u Premijer ligi sigurno smo da ne bi verovao u tu bajku.

Australijski golman večeras je postao prvi igrač koji je sa dva različita kluba osvoji Premijer ligu dve sezone za redom!

Uz to, Mark Švarcer je postao i najstariji igrač koji je stigao do šampionske titule u Premijer ligi.

Tačno je, Švarcer nije dao doprinos na terenu jer je Šmajhel bio neprikosnoven ali ga to ne uskraćuje za još jedno šampionsko odličje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ranijeri: Sledeće sezone? Borba za 10. mesto

Izvor: B92, 03.Maj.2016

Menadžer Lester Sitija Klaudio Ranijeri kazao je posle osvajanja Premijer lige da je trofej u najjačoj ligi sveta kruna njegove karijere...Iskusni italijanski stručnjak predvodio je veliki broj vrhunskih timova tokom prethodnih skoro tri decenije, Juventus, Atletiko Madrid i Inter, između ostalih,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.