Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 13:11

CSKA čuva Itudisa, ugovor do 2023. godine

Grčki košarkaški stručnjak Dimitris Itudis produžio je ugovor sa moskovskim CSKA na još dve godine, saopšteno je na sajtu ruskog kluba.
Itudis je na klupu "armejaca" došao 2014, i sa novim ugovorom koji ističe 2023. godine biće trener sa najdužim stažom u novijoj istoriji CSKA.

Sa slavnim moskovskim klubom Itudis je osvojio dve titule šamapiona Evrope, a šest puta je učestvovao na Fajnal-foru Evrolige i isto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << toliko puta bio šampion VTB lige i prvak Rusije.
Koliko je ovo uspešna saradnja na obostrano zadovoljstvo svedoči i podatak da je grčki stručnjak 2016. i 2019. godine biran za najboljeg trenera Evrolige, a kolege su ga u proteklom periodu čak tri puta imenovale i za najboljeg trenera VTB lige.
Itudis je najuspešniji trener u istoriji CSKA po broju pobeda u Evroligi.
Pod njegovim vođstvom Moskovljani su zabeležili 375 trijumfa od ukupno 455 mečeva.
"Velika je privilegija i čast da su mi Norisk Nikel, Andrej Vatutuin i CSKA ukazali poverenje da i dalje vodim tim. Iskreno sam zahvalan na tome. Kao što navijači i menadžmet kluba znaju vrlo dobro, za mene je to i obaveza da boje, istoriju, ali budućnost CSKA branim na najbolji mogući način", rekao je grčki stručnjak.
"Zahvaljujući saradnji sa ljudima iz menadžmenta, stručnog štaba, igračima i svi zaposlenima u klubu, osećam da sam postao bolji trener i čovek. Obećavam da ću nastaviti naporno da radim, donosim nove ideje i ulažem mnogo truda", zaključio je Itudis.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Itudis i CSKA nastavljaju zajedno bar do 2023. godine

Izvor: MozzartSport.com, 17.Maj.2021

Trener sa najboljim skorom u istoriji kluba produžio ugovor na još dve sezone..Dimitris Itudis ostaće na klupi CSKA do 2023. godine, saopštio je moskovski gigant..."Izuzetno cenimo stabilnost u radu kluba koja se manifestuje u rezultatima najvišeg nivoa. Norilki Nikl se drži prethodno odabranog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.