Nikola Grbić nije više trener poljske Zakse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 09:45

Nikola Grbić nije više trener poljske Zakse

Legendarni srpski odbojkaš Nikola Grbić nije više trener poljske Zakse, saopštio je zvanično aktuelni osvajač Lige šampiona.

Kako se navodi u saopštenju, Grbić je sa poljskim timom raskinuo ugovor na lični zahtev iz porodičnih razloga.

"Hvala na dve jedinstvene sezone, Nikola", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Grbić je sa Zaksom nedavno postao šampion Evrope, a pred toga što je u decembru 2020. godine potpisao dvogodišnji ugovor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlučio je da napusti Poljsku i vrati se u Italiju.

"Klub i u prava su uradili sve što je u njihovoj moći da me zadrže, zbog čega je ova odluka bila još teža. Ovako iskustvo kao trener nikada nisam imao, a verovatno neću ni imati. Uslov su savršeni, imao sam dobar odnos sa stručnim štabom i igračima i odluka da odem bila je veoma teška, ali iz porodičnih razloga morao sam da ih donesem", rekao je Grbić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vraća se u Italiju: Grbić napustio šampiona Evrope

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021

Nikola Grbić nije više trener poljske Zakse, zvanično je potvrdio osvajač Lige šampiona.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.