Budućnost u velikom problemu pred Zvezdin dolazak!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost u velikom problemu pred Zvezdin dolazak!

Trener ne deluje kao optimista da bi taj problem mogao da se reši u ovih par dana.

Kraj kalendarske godine u ABA ligi obeležiće duel prošlosezonskih finalista, Budućnosti i Crvene zvezde u Podgorici.

Biće to derbi 13. kola regionalnog takmičenja, a zakazan je za ponedeljak od 18 časova u podgoričkoj dvorani ''Morača''.

Podgoričani u ovaj meč ulaze kao lideri na tabeli ABA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige, ali i posle dva uzastopna poraza, od FMP-a i Zadra.

Uz ta dva poraza, dodatni razlog za brigu trenera Petra Mijovića je i povreda Hasana Martina, najboljeg igrača Budućnosti u tekućoj sezoni.

Njegov nastup protiv Crvene zvezde je pod velikim znakom pitanja.





''Hasan je baš pod znakom pitanja, jer je stanje sada mnogo gore nego što je bilo pred Zadar. Imamo velikih problema, s obzirom na njegov značaj za našu igru, ali su svi ostali zdravi, orni i spremni'', istakao je Mijović, a prenose ''Vijesti''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Budućnost pred Zvezdu: Navijači, pokažite odgovornost

Izvor: RTS, 28.Dec.2019

Košarkaški klub Budućnost, dva dana uoči duela protiv Crvene zvezde u Podgorici u ABA ligi, oglasio se saopštenjem u kojem poziva navijače da budu odgovorni i dostojanstveni. . Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku zbog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.