Budućnost pred Zvezdu: Navijači, pokažite odgovornost

Izvor: RTS, 28.Dec.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost pred Zvezdu: Navijači, pokažite odgovornost

Košarkaški klub Budućnost, dva dana uoči duela protiv Crvene zvezde u Podgorici u ABA ligi, oglasio se saopštenjem u kojem poziva navijače da budu odgovorni i dostojanstveni.
Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku zbog političkih tenzija u Crnoj Gori, ali i nakon izuzetno "napete" ovogodišnje finalne serije plej-ofa ABA lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih", navodi se u saopštenju Podgoričana.
Kako se ističe, imajući u vidu da je za utakmicu trebovano preko 7.500 karata u pretprodaji, karata neće biti u slobodnoj prodaji, jer su prodate hronološkim redom, računajući od prvih rezervacija upućenih klubu.
"Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtevala specijalne mere bezbednosti, svi poručioci, tj. imaoci karata su po prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost".
"Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos. Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer-pleja, već punih sedam decenija", zaključuju iz Budućnosti.
Utakmica 13. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde igra se u ponedeljak od 18 sati u dvorani "Morača".
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE BUDUĆNOST: Dok u Crnoj Gori vlada tenzija, evo šta su Podgoričani poručili uoči dolaska Zvezde u Moraču

Izvor: Kurir, 28.Dec.2019

Košarkaški klub Budućnost, dva dana uoči duela protiv Crvene zvezde u Podgorici u ABA ligi, oglasio se saopštenjem u kojem poziva navijače da budu odgovorni i dostojanstveni.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.