Izvor: RTS, 05.Jul.2020, 17:31

Botas slavio u prvoj trci korona sezone

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je na Velikoj nagradi Austrije, kojom je startovao ovogodišnji šampionat Formule 1 posle svih problema koje je prouzrokovala pandemija koronavirusa. Drugo mesto osvojio je Šarl Lekler iz tima Ferarija, a treće mesto je osvojio vozač Meklarena Lando Noris.
Valteri Botas je odlično iskoristio osvojenu prvu pol poziciju i vodio je od starta trke do samog cilja i sasvim zasluženo slavio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
U prvoj trci sezone na stazi „Red Bul ring" Botas je došao do osme pobede u karijeri.
Njegov timski kolega Luis Hamilton je završio na četvrtom mestu, a kao trećeplasirani na pobedničko postolje se prvi put u karijeri popeo vozač Meklarena Lando Noris što mu je najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Ferrari

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Botas slavio u prvoj trci korona sezone

Izvor: RTS, 05.Jul.2020

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je na Velikoj nagradi Austrije, kojom je startovao ovogodišnji šampionat Formule 1 posle svih problema koje je prouzrokovala pandemija koronavirusa. Drugo mesto osvojio je Šarl Lekler iz tima Ferarija, a treće mesto je osvojio vozač Meklarena Lando Noris. ...

Nastavak na RTS...

"Ferari je danas bio savršen"

Izvor: B92, 05.Jul.2020

Šarl Lekler, vozač Ferarija u Formuli 1, osvojio je drugo mesto u trci za VN Austrije...Sezona Formule 1 je i zvanično počela, a na prvoj trci pobedio je Valteri Botas...Botas je iza sebe ostavio Šarla Leklera iz Ferarija i Landa Norisa iz Meklarena...Oni su, osim dobrih nastupa, na te pozicije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.