Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2020, 10:11

Borjan se nada proslavi pred navijačima

„Nadam se da će se do 20. juna steći uslovi za tako nešto“, rekao je reprezentativac Kanade

Priliku da postanu novi-stari šampioni tim Dejana Stankovića imaće već narednog petka protiv Rada (29. maj), a kapiten Milan Borjan je već najavio da bi voleo da u ovoj sezoni Zvezda, prvi put od 2007. godine, osvoji i "duplu krunu".

S obzirom na to da se fudbal u Srbiji vratio pod posebnim merama, i bez publike, ako Crvena zvezda trijumfuje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u oba takmičenja - moraće da se raduje bez publike.

Ipak, Milan Borjan se nada da će se situacija popraviti u narednih mesec dana...

"Neću imati emocije prema Građevinarima, iako sam među njima, kao i u Radničkom, proveo lepe trenutke. Zvezdu volim od malih nogu. Šteta što neće biti navijača, nadam se da će se steći uslovi da u poslednjem kolu 20. juna protiv Proletera pred vernim simpatizerima proslavimo titulu", poručio jeZvezdin golman za Sportski Žurnal.

Reprezentativac Kanade ističe da mu nije bilo lako protiv omladinaca, iako nije imao mnogo posla, hvali golmane Katića i Gutešu, dok na pitanje da li može da postane Zvezdin Bufon poručuje...

"Od zdravlja zavisi koliko ću dugo braniti. Klub odlučuje da li će da me zadrži, proda ili odstrani iz tima. Vojnik sam Zvezde i uvek ću da pružim maksimum".

Kapiten ističe i da mu se dopada ideja o 20 klubova u Superligi, a dodao je i da bi voleo da se internacionalci vrate u Crvenu zvezdu, kao što je to bilo 2017. godine.

„Ne mogu da odlučujem u njihovo ime. Kada me je zvala Zvezda nisam mogao da odbijem, iako sam iz Turske imao mnogo bolju finansijsku ponudu. Voleo bih da se internacionalci vraćaju u ostale klubove, da takmičenje bude kompetativnije, da publika u velikom broju ne gleda samo večiti derbi“.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.