Biram Sergeja jer je šampion

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 18:38

"Biram Sergeja jer je šampion"

Bivši veznjak Milana i reprezentacije Italije Demetrio Albertini radije bi u redovima "rosonera" video Sergeja Milinković-Savića, nego Franka Kesija.

Milan je trenutno drugi u Seriji A, Skudeto je daleko, a petoplasirani Napoli blizu, na pet bodova zaostatka.

"Milan mora da bude svestan da je ujedinjen tim, koji veruje u ono što radi. Pročitao sam knjigu Dijega Simeonea, koji objašnjava da bolja ekipa ne pobeđuje uvek. Najspremniji je onaj koji veruje u sebe", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Albertini i dodao:

"Ne znam koje probleme ima Milan, ali do velikih stvari se stiže samo ako se dobro nosiš u teškim trenucima. Lacio mora da se pobedi ako se želi u kvalifikacije."

Milan će protiv Lacija u ponedeljak igrati bez Zlatan Ibrahimovića.

"Izgovori su predvorje poraza. Ne mislim baš da igrači Milana razmišljaju mnogo o njegovom odsustvu."

Kesi će se suočiti sa Sergejom, koga bi Albertini pre birao?

"Ako moram da biram, neka bude Sergej, ali to zavisi od budžeta. On ima osobine šampiona. Kesi ostaje ipak ključni igrač na sredini terena. Tu funkciju bi imao i u mnogim drugim klubovima", zaključio je Albertini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.