Biljana Topić preskače tri takmičenja!

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Feb.2012, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Topić preskače tri takmičenja!

Nacionalna rekorderka u troskoku Biljana Topić (Radnički, Kragujevac) neće otputovati za Istanbul! Neće je biti među Orlovima ni na Prvenstvu Balkana 18. februara, niti na Šampionatu sveta u istoj dvorani od 9. do 11. marta.

Biljana je sa trenerom i suprugom Dragutinom Topićem otišla u Bukurešt na pripreme. Razmenili smo mejlove i Dragutin nas je obavestio da ne računamo na njih za Tursku – kaže selektor Dragiša Kuzmanović.
U poruci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je navedeno da su izuzetno niske temperature uticale negativno na ostvarivanje plana treninga. Zato su odlučili da se vrate u Srbiju gde će se Biljana odmoriti nekoliko dana i potom nastaviti pripreme za letnji deo sezone.
U pismu se još navodi da su „Biljanini ciljevi isključivo dometi koji će joj doneti borbu za jednu od medalja, što svi mi od nje sa razlogom i očekujemo, tako da ne želim da se upuštam u rizik da na velikom takmičenju, kao što je Svetsko dvoransko prvenstvo, učestvuje nedovoljno spremna  kako fizički, tako i mentalno”.
Na SP u sali će, kako sada izgleda, samo bacač kugle Asmir Kolašinac (Partizan).
Eventualno će otputovati i njegov klupski drug Emir Bekrić, ukoliko uspe da u jednoj do dve trke najviše poboljaša pod krovom svoj apsolutni lični rekord na 400 m sa 47,09 na 46,9. Nije realno, ali bi bilo sjajno kada bi uspeo – rekao je Kuzmanović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Biljana Topic preskace tri takmicenja!

Izvor: Radio Centar 987, 12.Feb.2012, 12:38

Nacionalna rekorderka u troskoku Biljana Topic (Radnicki, Kragujevac) nece otputovati za Istanbul! Nece je biti medju Orlovima ni na Prvenstvu Balkana 18. februara, niti na andScaron;ampionatu sveta u..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.