BERON ZA ARENU SA FLORIDE: Evo kakva je situacija u SAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BERON ZA ARENU SA FLORIDE: Evo kakva je situacija u SAD (VIDEO)

Američki košarkaš sa porodicom napustio Srbiju u poslednjem trenutku.

Razbuktala pandemija korona virusa koja je u potpunosti zaustavila sva sportska takmičenja, naročito je teško pala stranim sportistima, daleko od svoje kuće. Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron imao je sreću da su sa njim u Beogradu bili supruga i sin, ali je kompletena porodica Beron ubrzo po izbijanju epidemije u Srbiji otputovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u SAD.

Sjajni šuter je specijalno za TV Arenu sport pojasnio situaciju u SAD, a posebno na Floridi gde se trenutno nalazi sa ženom i sinom. Beron je imao i posebnu poruku za navijače u Srbiji.

 - Moja porodica i ja smo odlučili da se vratimo posle sastanka sa timom kada nam je rečeno da više neće biti treninga i da se ništa u klubu neće dešavati, kao i da postoji mogućnost da se zatvore granice u celoj Evropi. Stigli smo u SAD dan ili dva pre nego što je sve zatvoreno. Nalazimo se na Floridi pošto roditelji moje supruge ovde imaju kuću. Virus još nije stigao ovde tako da nije strašno. Mi leti živimo u Njujorku, a Njujor kje država u kojoj je situacja trenutno najozbiljnija. Na Floridi ima puno ljudi i sve je prilično opušteno, ali svi poštuju distancu. Nedostaje mi košarka i teško mi pada što već više od nedelju dana nisam pipnuo lopu. Moramo da pobedimo ovaj virus i budemo korak ispred njega - rekao je Beron i završio porukom za navijačima. - Nadam se da će ovo nekako nestati i da ćemo šonovo igrati košarku. Svi vi koji ste u Srbiji, nedostajete mi. Nadam se da ećmo se uskoro videti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Beron o šteti ako se otkaže prvenstvo...

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020

Bili Beron se javio...Javio se Bili Beron, košarkaš Crvene zvezde mts. On je trenutno u Sjedinjenim Državama gde se čuva od koronavirusa..."Porodica i ja smo odlučili da se vratimo kada su nam rekli da neće biti više treninga.  Čuli smo da bi granice u Evropi mogle da se zatvore i na svu sreću...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.