Aleksandar Milinković najbolji na pojedinačnom prvenstvu centralne Srbije u kuglanju

Izvor: KGsport.info, 13.Jan.2019, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Milinković najbolji na pojedinačnom prvenstvu centralne Srbije u kuglanju

U kuglani Druge kragujevačke gimnazije juče je održano pojedinačno prvenstvo centralne Srbije u kuglanju. U konkurenciji četrdesetak takmičara, prvo mesto osvojio je kuglaš Kragujevca Aleksandar Milinković.
Milinković je trijumfovao sa 645 oborenih čunjeva, ispred Bojana Kličarića iz Beograda (644) i Miloša Paunovića (635), člana Metalca iz Gornjeg Milanovca.
Kulgaš Kragujevca je na ovaj način obezbedio plasman na završni turnir prvenstva države >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << u aprilu, koji će objediniti najbolje takmičare sa pojedinačnih prvenstava Vojvodine i centralne Srbije.
Pravo učešća na završnom takmičenju izborili su i Milinkovićevi klupski drugovi Nikola Laketić, Dragoslav Vuksanović i Vlada Đorđević.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Apatinci Majstorović i Jovanić ostvarili odličan plasman na Prvenstvu Vojvodine

Izvor: 025info.rs, 14.Jan.2019, 10:30

Iako među najmlađima u konkurenciji 40 kuglaša Vojvodine, dva mlada “lava” apatinskog superligaša, Predrag Majstorović i Strahinja Jovanić, su ostvarili odličan plasman na pojedinačnom Prvenstvu Vojvodine odigranom 12.januara na kuglani u Kljajićevu. Majstorović je sa 604 oborena čunja...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.