AKADEMAC: Dimitrov upisao Harvard tokom pandemije korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 22:48

AKADEMAC: Dimitrov upisao Harvard tokom pandemije korona virusa

Koristi višak slobodnog vremena.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov odlučio je da upiše poslovne studije na Harvardu. On će krenuti na tečaj za nekoliko nedelja.

- To je nešto što sam oduvek hteo, ali nisam imao priliku da iskusim do nivoa do kojeg sam želeo. Sada imam vremena da uradim nešto drugačije - napisao je Dimitrov u kolumni na sajtu ATP.

Dimitrov je posle prekida ATP i WTA sezone zbog pandemije korona virusa ostao u Kaliforniji, a donirao je opremu i respiratore svom rodnom gradu Haskovu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dimitrov ne odustaje od obrazovanja, upisao Harvard!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2020, 10:50

Sjajna prilika da se vrati u školske klupe, makar i onlajn...Bugarski teniser Grigor Dimitrov rešio je da nastavi svoje obrazovanje tako što je upisao poslovne studije na Harvardu...Predavanja počinju za nekoliko nedelja i biće onlajn..."To je nešto što sam oduvek hteo jer sam voleo da budem u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.