28 GODINA OD INCIDENTA KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Jugoslovenka je ubodena nožem na vrhuncu karijere, ali je nastavila dalje! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Apr.2021, 10:03

28 GODINA OD INCIDENTA KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Jugoslovenka je ubodena nožem na vrhuncu karijere, ali je nastavila dalje! (VIDEO)

Da se ovo nije desilo, mogla je oboriti mnoge rekorde. Monika Seleš bila je jedna od najdominantnijih teniserki na svetu početkom devedesetih. Ona je prvo igrala pod zastavom Jugoslavije, a kasnije se odlučila da uzme američko državljanstvo. Ipak, događaj koji je ostavio veliki trag u njenom životu odigrao se u Hamburgu 1993. godine. Pre tačno […]
The post 28 GODINA OD INCIDENTA KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Jugoslovenka je ubodena nožem na vrhuncu karijere, ali je nastavila dalje! (VIDEO) appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Incident,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Na današnji dan pre 28 godina napadnuta Monika Seleš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021

Na današnji dan pre 28 godina na turniru u Hamburgu tadašnju jugoslovensku teniserku Moniku Seleš nožem je ubo navijač Nemice Štefi Graf...Tog 30. aprila 1993. desio se incident koji je promenio svet tenisa, kada je u četvrtfinalu u susretu između Seleš i Magdalene Malejeve, 38-godišnji gledalac...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.