Vrela guza Stanije Dobrojević: Povlačim se u ilegalu, ali ne i sa društvenih mreža! VIDEO

Izvor: Svet plus, 16.Jul.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrela guza Stanije Dobrojević: Povlačim se u ilegalu, ali ne i sa društvenih mreža! VIDEO

Stanija Dobrojević ne prestaje da privlači pažnju medija pa je i ovog puta za emisiju "Ekskluziv" otkrila da planira da povuče tućbu protiv Soraje Vučelić sa kojom je u sporu pred prvim osnovnim sudom u Beogradu kao i kakvi su joj planovi za blisku budućnost na poslovnom angažmanu.

Iako je još ranije najavljivala da otvara školu za starlete jer je ona prva "nazvana" starletom u Srbiji, taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izazov tek je u fazi procesa i realizaciji. U sarkastičnom stilu objasnila je da će ipak otvoriti školu i za starletane kako bi sve te devojke i mladiće koji se kreću njenim stopama, naučila lepom ponašanju i manirima i kako treba da se ponaša prava starleta u Srbiji.

Ono što nije rekla jeste to da Stanija već posle nastupajućeg vikenda odlazi u Ameriku gde planira da završi svoje poslovne obaveze. Dva meseca će biti u medijskoj ilegali ali se neće povući sa društvenih mreža jer su joj fanovi prioritet.  Šta je sve otkrila o svom skorašnjem odlasku u Ameriku i privatnom ćivotu ali i kako izgleda njena vrela "guza" dok se hladi u bazenu, pogledajte u prilogu emisije "Ekskluziv".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.