Uskoro okršaj na sudu! Soraja se podsmeva: Nadam se da Milica Dabović neće doći gola na suđenje!

Izvor: Svet, 18.Maj.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro okršaj na sudu! Soraja se podsmeva: Nadam se da Milica Dabović neće doći gola na suđenje!

Soraja Vučelić je bila gost voditelj emisije Ekskluzivno na Pinku i na pitanje novinara da li joj je žao što nije bilo priloga o golim fotkama Milice Dabović koje su isplivale u javnost, kontroverzna starleta je odgovorila:
“Igrom slučaja sam kupila te novine u kojima su fotke izašle jer sam tog dana i ja izašla u njima. Ne znam šta bih rekla o tome. Eto, videla sam to u nesrećnim okolnostima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Možda je trebalo da date prostora toj osobi, ipak je ona bila žrtva nasilja. Sad joj se nešto lepo desilo, eto te fotografije”, rekla je ironično Soraja i nastavila:
“Imaćemo uskoro suđenje, nadam se da neće doći takva na sud.”

Milica Dabović objavila fotku bez brusa, fanovi joj poručili: Ista si Soraja! (foto)
svetsvet, instagram

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.