Uhvaćeni: Pogledajte šta Soraja radi u avionu sa dečkom (foto)

Izvor: Svet, 21.Jul.2017, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni: Pogledajte šta Soraja radi u avionu sa dečkom (foto)

Iako se Soraja Vučelić silno trudi da sakrije svog dečka Marka, naš paparaco uhvatio ih je u avionu kako putuju za Tursku. Marko je sve vreme pomagao devojci oko prtljaga, a onda su razmenjivali nežnosti pred većinom ljudi iz Srbije koji su takođe putovali istim letom. Inače, ovaj mladi srpski biznismen je samo za hotel iskeširao 60 .000 evra, a samo u štampanom broju SVETA koji je od danas u prodaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << saznajte gde je zaljubljeni par smešten i koliko dana ostaju kao i kako provode slobodno vreme.

Šta još možete saznati o poznatima u novom broju SVETA, pogledajte OVDE.
Tamara Dračasvet
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Najjači zavodnik "uhvatio" 33 godine MLAĐU DEVOJKU: Kada su na plaži, to izgleda BAŠ OVAKO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017, 11:38

Ima 67 godina, a njegova devojka 34, i na plaži su kao tinejdžeri...Miljenik žena Ričard Gir ove vrele dane provodi u Italiji, a društvo mu pravi devojka Alehandra Silva...Žene, DRŽITE SE, sledi razočarenje: Pogledajte kako danas izgleda Ričard Gir (FOTO)..Njih dvoje vreme provode ili na jahti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.