Srpska starleta posvađala fudbalere Dinama i Hajduka

Izvor: B92, 08.Dec.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska starleta posvađala fudbalere Dinama i Hajduka

Igrači Hajduka i Dinama navodno su se zbog prsate starlete sukobili u jednom noćnom klubu...

Večiti rivali sukobili se u subotu uveče u jednom noćnom klubu u Zagrebu zbog starlete i (po novom) voditeljke Soraje Vučelić.

Dinamo i Hajduk taj su dan igrali derbi, nakon čega su fudbaleri pozvali Soraju, koja je nedavno bila zvezda jedne modne revije, da s njima proslavi pobedu.

Kako pišu mediji, na istom mestu provodili su se i igrači Hajduka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a jedan od njih je poželeo da se fotografiše sa starletom zbog čega je nastao haos.

Igrači Dinama njegov su postupak protumačili kao provokaciju pa su na nju odgovorili šakama.

“Soraja je sedela u separeu sa igračima Dinama. Prvih sat-dva nije bilo većih problema, povremeno je dolazilo do sitnih provokacija: dobacivali su jedni drugima. Onda je jedan od igrača ustao iz svog separea i došao do onog u kojem je sedela Soraja. Zamolio ju je da se fotka s njim. Ona je prihvatila i tada je krenula opšta makljaža. Igrači Dinama su ga napali, a njemu su u pomoć priskočili suigrači koji su posmatrali celu situaciju. U jednom trenutku klub se pretvorio u ring u kojem se mlatilo dvadesetak ljudi”, rekao je neimenovani izvor i dodao da je obezbeđenje jedva uspelo da razdvoji fudbalere.

“Letele su čaše, boce, tukli su se kao da su bokseri”, tvrdi isti izvor i dodaje da je Soraja za to vreme “stajala u neverici”.

“Ne mogu stalno da obraćam pažnju na sve što se događa oko mene. Vidim samo ono što me zanima, a to tuče li se neko i svađa mene ne zanima. Očigledno je da ne mogu da izađem i lepo se provedem, a do ne dođe do nekih posledica”, rekla je starleta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MAKLJAŽA Tuča fudbalera Dinama i Hajduka zbog Soraje

Izvor: Blic, 08.Dec.2015

Soraja je izazvala opšti haos u noćnom klubu u Zagrebu. Zbog nje je nastala opšta makljaža posle derbija Hrvatske između Dinama i Hajduka...Dinamovci su posle pobede pozvali u svoj separe starletu kako bi proslavili pobedu. Ona je bila na modnoj reviji i rado je prihvatila poziv. Međutim, frka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.