Sorajin dečko izboden u diskoteci

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sorajin dečko izboden u diskoteci

U VIP delu diskoteke Hacienda u Vodicama kod Šibenika, tokom Severininog nastupa, prošle noći uboden je Zagrepčanin Iko Pripuza (30), koji je u vezi sa poznatom starletom Sorajom Vučelić.

Starleta se još nije oglasila povodom napada na dečka

Neki hrvatski mediji izveštavaju da je Iko životno ugrožen, dok Jutarnji list saznaje iz policijskih izvora da to nije istina, iako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre nekoliko sati prevezen i zadržan na hospitalizaciji u bolnici u Šibeniku.

 

Napadač na Pripuzovog sina je identifikovan, iako je trenutno u bekstvu, a za njim je raspisana poternica. Povređeni Pripuz je operisan, a u bolnicu je primljen sa ubodnom ranom u levom delu tela, dubine sedam centimetara, blizu slezine.

 

Nemili događaj se odigrao u VIP loži diskoteke pa se pretpostavlja da je napadač poznat povređenom Pripuzu. Hrvatski mediji navode da incident nema nikakve veze sa nedavnim napadom na ovu diskoteku, koji je usledio posle nastupa Željka Samardžića.

 

Jutarnji nezvanično saznaje da je napadač takođe Zagrepčanin, izvesni Kolobarić, s prebivalištem u Dubravi. Iko Pripuz je jedan od sinova zagrebačkog privatnika Petra Pripuza. 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.