Soraja za novi SVET: Hoće da me strpaju u zatvor!

Izvor: Svet, 14.Jul.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja za novi SVET: Hoće da me strpaju u zatvor!

Soraja Vučelić prošlog vikenda privedena je u policijsku stanicu u Tivtu dok je u restoranu večerala sa prijateljicom, a na informativnom razgovoru provela je šest sati.
“Ima jedan čovek u Crnoj Gori koji se pita bukvalno za sve, mnogo je moćan, on je zakon. Soraja je bila u vezi sa njegovim krvnim neprijateljem, a kada je to puklo počela je da izlazi sa moćnikom. Bivši joj je skrenuo pažnju da to ne radi i ona je moćnika otkačila. Tu kreće pakao, koji traje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << već pet godina. On je sredio da se raspiše poternica za njom iako je dala tri izjave u Srbiji koje su im prosleđene. Što je najgore, rekli su joj da će je i ubuduće držati u policijskoj stanici šest sati, koliko je dozvoljeno. Zamislite, 15 policajaca došlo je u restoran da je privede”, priča bliska prijateljica Vučelićke, i dodaje: “Svaka čast policajcima, bili su korektni i fini. Prvo su izmislili da se nije propisno parkirala, pa onda da je sa drugaricom napravila neki haos na bazenu, pa onda su pominjali pucnjavu… Sami su se upleli u mrežu laži.”
“Istina je sve što ste saznali, istina je čak još gora. Ta osoba kontroliše i crnogorske medije, pa je napravio od mene problematičnu osobu i ubacio me u crnu hroniku. Zaista sam uplašena za svoj život, znam na šta je sve spreman taj čovek, a cilj mu je da me strpa u zatvor”, rekla je Soraja.
POTRAŽITE OSTATAK TEKSTA U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD DANAS!
 
Katarina LekićNikola Tomić
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.