Soraja vozila 200 na sat po Hrvatskoj

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja vozila 200 na sat po Hrvatskoj

Soraja Vučelić, poznata starleta, odlučila je da na hrvatskim ulicama testira koliko brzo ide njen Mercedes. Iako je ograničenje na autoputu 130, Soraja je vozila čak 200 kilometara na sat. Njen su "poduhvat" su zabeležile i policijske kamere, piše hrvatski sajt 24.sata.hr, a ona se sama pohvalila na društvenim mrežama.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Soraja Vučelić voli kad da gas  

Podsetimo, Soraja je 27. januara 2007. u Crnoj Gori izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njena najbolja prijateljica Afrodita Berišaj.

 

Ona je pozajmila auto od prijatelja kako bi se njih dve vozile po gradu. Soraja je izgubila kontrolu nad automobilom i zaletela se u drvo.

 

Pročitajte sve što smo pisali o Soraji OVDE
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Soraja vozila 200 na sat po Hrvatskoj

Izvor: Dzungla.org, 23.Okt.2013

Soraja Vučelić, poznata starleta, odlučila je da na hrvatskim ulicama testira koliko brzo ide njen Mercedes. Iako je ograničenje na autoputu 130, Soraja je vozila čak 200 kilometara na sat. Njen su „poduhvat“ su zabeležile i policijske kamere, piše hrvatski sajt 24.sata.hr, a ona se sama...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.