Soraja smanjila grudi za dva broja?

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja smanjila grudi za dva broja?

Soraja Vučelić iznenadila je mnoge još jednom u nizu hirurških intervencija, ali ovog puta na sebi nije ništa uvećala, već verovali ili ne, smanjila.

Ovoga puta, Soraja je odlučila da poseti plastičnog hirurga kako bi smanjila bujne grudi koje smo do sada redovno imali prilike da vidimo ispod uskih majici.

Vučelićeva se pojavila na jednom splavu u providnoj majici koja je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da je nedavno išla “pod nož”, piše Alo.

“Starleta se poslednjih nedelja premišljala da li da ode na ovakav zahvat ili ne. Prevelike grudi pretile su da ugroze njeno zdravstveno stanje, pa je nakon dugog premišljanja ipak odlučila da se podvrgne zahvatu. Hirurg ju je posavetovao da grudi smanji za dva broja. Sve je želela da uradi u strogoj tajnosti”, priča neimenovani izvor “dobro upućen u priču”.

Soraja je ranije tvrdila kako nema veliko poprsje, već to samo tako izgleda na televiziji i slikama.

“Grudi mi nisu tako velike kao što se ljudima čini kada me vide u novinama ili na televiziji. Skladne su i idu uz moju građu. Nikada se nisam pokajala što sam ih operisala. Svi koji pričaju da se gubi svaki osećaj ugradnjom silikona, lupaju gluposti”, pričala je ona, a nedavno je čak ispod jedne fotografije koju je okačila na društvenim mrežama napisala: “Moje grudi su od večeras broj tri”. Međutim, starleta nikada javno nije želela da priča o tome kada vrši korekciju svog poprsja.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.