Soraja ponovo iznenađuje: Grudi joj nisu više jedini adut? (foto)

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja ponovo iznenađuje: Grudi joj nisu više jedini adut? (foto)

Soraja Vučelić danas je na društvenoj mreži objavila novu fotografiju koja je iznenadila mnoge njene fanove. Naime, Soraja Vučelić ofarbala se u plavo. Mnogi su se više iznenadili što njene grudi nisu u prvom planu.

Iako su mnogi navikli da se na Instagram profilu Soraje Vučelić nalaze njene grudi, ovog puta staleta je pokazala da to nije njen jedini adut.
Kako vam se sviđa Sorajina promena?

 
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Soraja ponovo iznenađuje: Grudi joj nisu više jedini adut? (foto)

Izvor: 011vodič.com, 09.Avg.2015, 04:45

Soraja Vučelić danas je na društvenoj mreži objavila novu fotografiju koja je iznenadila mnoge njene fanove. Naime, Soraja Vučelić ofarbala se u plavo. Mnogi su se više iznenadili što njene grudi nisu u prvom planu.. . Iako su mnogi navikli da se na Instagram profilu Soraje Vučelić nalaze...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.