Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2017, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja menja zanimanje, POSTAJE GLUMICA! (video)

Soraja Vučelić za SCANDAL! otriva da menja zanimanje. Mankenka i voditeljka rešila je da krene i u glumačke ode. Ona je dobila ponudu koja se ne dobija. Pogledajte šta je rekla. Soraja GOLA DOŠLA NA PINK! Samo za punoletne! FOTO! scandal!Ivan Vučićević The post Soraja menja zanimanje, POSTAJE GLUMICA! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠOK SLIKA iz detinjstva Nadice Ademov

Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2017, 19:13

Nadica Ademov oduvek je želela da fascinira sve, pa zato i ne čudi što se kao dete oblačila kao trbušna plesačica. Pogledajte fotku. Nadica Ademov kao hobotnica (foto) scandal!Ivan Vučićević, Instagram The post ŠOK SLIKA iz detinjstva Nadice Ademov appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.