Soraja dečku razbila flašu o glavu, a onda je nastao opšti haos

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Soraja dečku razbila flašu o glavu, a onda je nastao opšti haos

Soraja Vučelić je proteklog vikenda u jednom noćnom klubu dečku koji ju je startovao razbila flašu o glavu, a nakon ovog incidenta, došlo je i do fizičkog obračuna tog momka i Sorajinih prijateljka koji su kasnije izazvali opštu tuču.

- Soraja je došla na žurku u pratnji nekoliko drugarica i drugova. Bila je na distanci i prilično nervozna. Nije želela ni sa kim da komunicira i nosila je kačket i naočare kako je ne bi prepoznali i dosađivali joj. I >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pored toga, jedan mladić odvažio se da joj priđe i da je smara - priča izvor sa lica mesta.

Soraja je mladića samo jednom upozorila da nije raspoložena za priču, ali kako je on nastavio da je vuče za ruku, ona je uzela flašu koja se našla na stolu i razbila je o njegovu glavu. Momak je krvave glave otiše, ali su ubrzo došli njegovi prijatelji koji su počeli da urlaju na Vučelićevu.

- Ona se samo sklonila, a njeni drugovi skočili su na ove i nastao je opšti metež! Letele su čaše, flaše, bilo je pesničenja i bacanja, sve dok se obezbeđenje nije umešalo. Sve su ih izbacili napolje - rekao je izvor.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić,   Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.