Sela u prvi avion: Soraja u strahu od hapšenja pobegla iz Crne Gore

Izvor: Svet, 28.Avg.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sela u prvi avion: Soraja u strahu od hapšenja pobegla iz Crne Gore

Soraja Vučelić pobegla je iz Crne Gore čim je u akciji “Lutka“ uhapšena njena bliska prijateljica Željka Rolović pod sumnjom da je organizovala lanac elitne prostitucije na Crnogorskom primorju.
Kako Kurir Stars saznaje, starleta se prvim avionom vratila u Beograd jer se uplašila da bi policija zbog bliskosti sa crnogorskom madam i nju ispitivala.
“Soraja se vratila u Beograd tog dana kada je Željka uhapšena. Nije joj bilo svejedno, videlo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je uplašena jer su baš bliske. Ona nije sigurna šta će Željka ispričati policiji i da li će i njeno ime biti pominjano tokom saslušanja”, govori dobro obavešten izvor blizak starleti.

Vučelićeva ne planira ni u Beogradu dugo da se zadrži. Ona će otići u Španiju, gde će boraviti dok se situacija oko Željkinog hapšenja ne smiri.
 
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sela u prvi avion: Soraja u strahu od hapšenja pobegla iz Crne Gore

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2015

Soraja Vučelić pobegla je iz Crne Gore čim je u akciji “Lutka“ uhapšena njena bliska prijateljica Željka Rolović pod sumnjom da je organizovala lanac elitne prostitucije na Crnogorskom primorju.. Kako Kurir Stars saznaje, starleta se prvim avionom vratila u Beograd jer se uplašila da bi policija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.