Šampanjac, ruže, udvarači: Ovako Soraja proslavlja rođendan!

Izvor: Svet, 17.Nov.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampanjac, ruže, udvarači: Ovako Soraja proslavlja rođendan!

Poznata starleta Soraja Vučelić navikla je da od svojih obožavaoca prima luksuzne poklone. Tako se ovih dana starleta na društvenoj mreži Instagram pohvalila prelepim buketom crvenih ruža koje je dobila od svoje ljubavi, kako je napisala uz fotografiju. Uz ruže je stigla i čestitka na koju se, nadamo se, neko i potpisao. O kome se radi, Soraja nije otkrila, ali sigurno da je uživala u ovako romantičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poklonu.
Soraja se, osim ružama, na Fejsbuku pohvalila i šampanjcem koji je pripremila za proslavu svog rođendana. Međutim, prema pisanju jednih novina, starleta je sama na proslavu rođendana donela šampanjac, a posle se hvalila da ga je dobila od obožavaoca.
Šampanjac u klubu košta 300 evra, pa su svi pričali da je udvarač morao da iskešira 1.800 evra za šest flaša “moeta”. Međutim, istina je da je ona od kuće donela taj šampanjac. Dok je Adil pevao, konobari su u bocama sa ledom donosili šampanjac sa vatrometom. Dok su svi gosti u neverici brojali flaše najskupljeg pića, Soraja je glumila iznenađenje“, otkriva izvor dnevnog lista.



Autor: Jasmina Jovičić, Life Content, Blic
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.