Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SORAJINA MAČKA UBIJENA! Njen STATUS će vas ostaviti bez reči! (VIDEO)

U domu poznate starlete Soraje Vučelić desila se drama. Naime, Vučelićevoj je neko ubio mačku. Ona se ovim povodom oglasila na društvene mreže: “Koliki monstrum mora biti neko da ubije nedužnu životinju i mog kućnog ljubimca? Do koje granice ide ljudska mržnja i bolest i da li će da odgovara neko za ovakav zločin?”, napisala je The post SORAJINA MAČKA UBIJENA! Njen STATUS će vas ostaviti bez reči! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

OTKRIVENO KO JE UBIO SORAJINU MAČKU! U pitanju je OSVETA zbog ljubomore, starleta u panici!

Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2018, 12:27

Soraja Vučelić je na svirep način ostala bez kućnog ljubimca, i to zbog osvete. Bivši Sorajin dečko bacio je njenu mačku kroz prozor stana na četvrtom spratu da bi joj se osvetio zbog raskida, ali i njene navodne veze sa dizajnerom Filipom Plejnom. “Sara je nekoliko meseci bila u vezi sa jednim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.