SORAJA POKAZALA DIJAMANTSKI PRSTEN! Bogati ruski biznismen VERIO starletu?! Sprema se SVADBA godine?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SORAJA POKAZALA DIJAMANTSKI PRSTEN! Bogati ruski biznismen VERIO starletu?! Sprema se SVADBA godine?!

Zapalila Instagram!

Soraja Vučelić nedavno je podigla veliku prašinu u javnosti kada je odjeknula vest da je navodno u vezi sa oženjenim ruskim biznismenom. On je navodno u braku sa jednom poznatom glumicom i voditeljkom.

Sorajina najbolja drugarica, Ana Korać, nedavno je bila u poseti Vučelićevoj i tokom te posete pokazala je Sorajinog izabranika.

- Konačno i ja da upoznam zeta - napisala je Ana uz fotografiju Sorajinog verenika i pokrenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravu lavinu komentara.

Soraja je podelila radosnu vest sa svojim pratiocima na Instagram profilu i objavila je fotografiju, a potom i snimak sa dijamantskim prstenom na ruci. Njeni fanovi su odmah čestitali i svi su pomisli da je verena.

Naime, ona je objavila fotografiju skupocenog vereničkog prstena i pored stavila stiker dijamanta, pa pretpostavljamo da je Sorajin verenik izdvojio veliku sumu novca za verenički prsten za svoju dragu.

💎💏...

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on Oct 5, 2019 at 3:29pm PDT
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.