SCANDAL! vam donosi: Novi rat i nove uvrede – Žešće nego ikada Stanij i Soraja posle suđenja!

Izvor: Svet, 26.Apr.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! vam donosi: Novi rat i nove uvrede – Žešće nego ikada Stanij i Soraja posle suđenja!

Prošle srede pred prvim Prvim osnovnim sudom u Beogradu počelo je suđenje po tužbi koju je Stanija Dobrojević podnela protiv Soraje Vučelić, a sve zbog teksta koji je izašao u SCANDALU! u kom Soraja tvrdi da je Stanija navodno oralno zadovoljavala izvesnog Matiju. Nakon suđenja obe su samo za najnoviji broj tabloid SCANDAL! dale svoje viđenje suđenja! Oba otvoren pisma samo u najnovijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << broju tabloida SCANDAL! preneli smo u celosti! A evo šta su zmeđu ostalog rekle jedna o drugoj!
Stanija: “Ko je uopšte Soraja Vučelić i čime se ona bavi? Gde je to ona radila, je l’ ima i jedan dan radnog staža? Odakle njoj za život, auto, krpice, kiriju za stan u Beogradu? To vam sve govori o njoj.”
Soraja: “Više ne želim ni da znam razlog zbog čega je starleta toliko ljubomorna na mene i toliko se bavi mojim likom i delom dok ja pokušavam da se zaštitim od nje. Imala sam stvarno razne fanove, ali ovo je neobjašnjivo.”
A šta su još rekle jedna o drugoj, koje su epitete koristile i koje su uvrede izrekle za starije od 18 godina pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL! – a koji je u prodaji na svim kioscima! A šta vas još očekuje u novom broju SCANDALA! pogledajte OVDE!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.