Poslušao mamu (FOTO)

Izvor: Mondo, 16.Maj.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušao mamu (FOTO)

Goca Božinovska o "prijateljstvu" sina sa Sorajom Vučelić.

Mirko Šijan postavio je na društvene mreže nekoliko fotografija sa poznatom starletom, što je domaće tabloide navelo da objave da su njih dvoje u vezi.

NAJPROVOKATIVNIJE FOTKE SORAJE

Goca Božinovska je za "Kurir" rekla da se sinu, bilo kako bilo, neće mešati u izbor žene.

DECA POZNATIH: Anastasija Ražnatović

"Ni meni niko nije birao muža, pa što bih ja detetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << birala devojku ili ženu? Soraju ne poznajem, ali mi je Mirko rekao da je super devojka, da je laf i da mu prija. Ma, nek' živi dete punim plućima. Nije što je moj sin, ali verujte da je prava muškarčina i dasa i da me ne čudi što sve žene odlepe za njim", rekla je Božinovska tom listu.

DECA POZNATIH: Veljko Ražnatović

Ona je dodala da je "milion puta" rekla sinu da provokativne fotografije ne kači na društvene mreže.

DECA POZNATIH: Viktor Živojinović

"Rekla sam mu milion puta da ne kači slike na Instagram, jer se to odmah iskoristi protiv njega, ali ne vredi njemu pričati", rekla je ona.

Ipak, izgleda da je Mirko poslušao mamu, pa na Instagramu nema fotke sa Sorajom.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.