Oporavak na nivou: Soraja otputovala u Crnu Goru, a zatim ide u Monako

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavak na nivou: Soraja otputovala u Crnu Goru, a zatim ide u Monako

Kako je SCANDAL! prvi saznao, atraktivnoj voditeljki Soraji Vučelić u noći izmeđ utorka i srede nekadašnji fudbaler FK Crvena Zvezda Stefan Mihajlović naneo je posekotine na grudima i vratu, a pukom srećom Soraja prošla bez ozbiljnijih posledica.

Vučelićeva je nakon otpuštanja iz Urgentnog centra prokomentarisala događaj i rekla da neće tužiti Mihajlovića za napad. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Ipak, kako navodi izvor blizak Vučelićevoj, ona planira da na kratko napusti Beograd.

“Previše prašine se podiglo oko cele situacije, a njoj to ne prija. Želi da se malo skloni od svega, tako da će danas otputovati u Crnu Goru kako bi registrovala automobil, a potom će otići u Monako na kraći odmor. Dobro se oseća, može da putuje, rane su površinske, ne bi trebalo da joj ostanu ožiljci”, ispričao je izvor za portal pink.rs.

Mihajlović je ostao nedostupan za komentar.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.