Njen život zanima i strance: Ukrajinci došli u Srbiju da snime dokumentarac o Soraji

Izvor: Svet, 27.Jan.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njen život zanima i strance: Ukrajinci došli u Srbiju da snime dokumentarac o Soraji

Ekipa jednog od najgledanijih ukrajinskih emitera ovih dana boravi u Srbiji zbog starlete Soraje Vučelić i radi na dokumentarcu o našoj starleti.
“Iskrena da budem, nekoliko nedelja smo se dogovarali za intervju, to je bio proces jer su oni morali da se organizuju da doputuju u Srbiju. Pozvali su me i poželeli da urade dokumentarac o mom životu, da im pokažem kako zapravo izgleda moj dan, šta sve radim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čime se bavim… Zaintrigiralo ih je to što su brojni svetski mediji prethodnih meseci pisali o meni, a oni su imali želju da iz prve ruke čuju sve o meni”, kaže Soraja za Alo i dodaje da se pred kamerama maksimalno ogolila i ispričala sve detalje, a ukrajinski novinari nisu je nimalo štedeli.
“Pričala sam o ljubavnom životu, njih je takođe zanimalo šta sam uradila na svom telu od estetskih operacija i kako je izgledao posao voditeljke na televiziji. Proveli su nekoliko dana sa mnom, svuda sam ih vodila i pokazala da živim životom kao svaka normalna devojka i da nema ništa tajanstveno u tome”, tvrdi starleta.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Njen život zanima i strance: Ukrajinci došli u Srbiju da snime dokumentarac o Soraji

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2017

Ekipa jednog od najgledanijih ukrajinskih emitera ovih dana boravi u Srbiji zbog starlete Soraje Vučelić i radi na dokumentarcu o našoj starleti...“Iskrena da budem, nekoliko nedelja smo se dogovarali za intervju, to je bio proces jer su oni morali da se organizuju da doputuju u Srbiju. Pozvali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.