Najlepše iz 2014: Soraja (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Jan.2015, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepše iz 2014: Soraja (FOTO)

Jedna od najpoznatiji srpskih starleta Soraja Vučelić ovu godinu će sigurno pamtiti po brojnim putovanjima, poslovnim angažmanima i navodnoj ljubavi sa fudbalerom Nejmarom.

Soraja je nekoliko puta posetila Barselonu prošle godine, a čak je i britanski "Dejlimejl" pisao o tome kako je Nejmar odlepio za srpskom starletom, dok su je katalonski mediji nazvali "balkanskom Kim Kardašijan".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Iako je fudbaler prokomentarisao da mu nameštaju devojku, Soraja je mudro ćutala što je samo još više potpirivalo širenje priče. Čak ni u emisiji Ognjena Amidžića, u koju je bila pozvana samo da bi konačno rekla o čemu se radi, Soraja nije želela da otkrije da li ima nečega između nje i fudbalera.

Takođe, Soraja je imala i neprijatnih trenutaka kada je policija Crne Gore raspisala poternicu za njim zbog ubistva jednog Baranima. Starleta se odazvala pozivu policije, kada se vratila sa (ko zna kog po redu) odmora koji je provodila na Maldivima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.