Na meti još jednog slavnog fudbalera: Soraja zapala za oko Kristijanu Ronaldu!

Izvor: Story, 27.Sep.2015, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na meti još jednog slavnog fudbalera: Soraja zapala za oko Kristijanu Ronaldu!

Nakon što su je povezivali sa Nejmarom, čini se da je naša poznata starleta Soraja Vučelić uspela da zavede još jednog slavnog fudbalera

Soraja Vučelić, foto: Instagram

Naime, Sorajina fotografija osvanula je na Instagram profilu najlepših žena sveta, a proslavljeni fudbaler u moru ostalih lepotica, rešio je da lajkuje upravo fotografiju naše starlete.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Soraja i dalje pokušava da zavede fudbalera


Ako je suditi po komentarima fanova proslavljenog fudbalera, čini se da bi naša starleta mogla da bude njegova nova izabranica, budući da, kako tvrde, u poslednje vreme sve više podseća na njegovu bivšu dragu, Irinu Šajk.

Novi estetski zahvati: Soraja operacijom uklonila rebra?! (FOTO)

Dvadesetdevetogodišnja starleta za Blic je priznala da je bila iznenađena kada je čula da se njena fotografija svidela jednom od najboljih fudbalera na svetu.

- Da, upoznata sam s tim. Obožavaoci su mi poslali poruku da mi je Kristijano Ronaldo lajkovaao fotografiju - rekla je Soraja, kojoj ovo inače nije prvi put da se svidela nekom fudbaleru.


Nejmar se oglasio povodom Soraje

Naime, prošle godine se fotografisala sa proslavljenim brazilskim fudbalerom Nejmarom kog je upoznala 2014. godine na Ibici. Fudbaler nije skrivao da mu se starleta odmah dopala, pa je po nju čak poslao privatni avion u Italiju, gde je u tom trenutku boravila, kako bi ga posetila u Španiji, gde on igra za fudbalski klub Barselona.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.