Manijak preti Soraji: Bićeš moja ili božja!

Izvor: JavneVesti.com, 04.Mar.2014, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manijak preti Soraji: Bićeš moja ili božja!

Soraja Vučelić na meti je manijakalnog obožavaoca, koji joj šalje preteće poruke zato što ova starleta odbija da sa njim započne ljubavnu vezu! Soraja ne krije da je veoma uplašena za svoj život u poslednjih mesec dana jer jedan obožavalac pokušava da joj se približi i preti joj jer ona ne želi da prihvati sastanak s njim.
 
 
Kako smo saznali od izvora bliskog starleti, jedan mladić je najpre počeo da joj šalje romantične poruke, na koje je u početku >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << odgovarala, a kada je prestala to da čini, ovaj obožavalac je počeo da joj preti!

Fan je Soraji poslao sliku svoje sobe, koja je oblepljena njenim posterima

 - Najpre joj je slao romantične poruke u stihovima. Kako je poznato da se Soraja prema fanovima ne postavlja kao uobražena zvezda, već im odgovara na pozive i poruke, ona je u početku odgovorila na dve, tri njegove poruke. Međutim, valjda mu je time dala vetar u leđa, pa je počeo da je bombarduje pozivima i porukama tražeći da se sastanu! Nakon što je Soraja prestala da mu se javlja i odgovara na poruke, počeo je da je vređa u SMS-ovima, a onda se izvinjavao i pisao da ne može da živi bez nje! - kaže naš izvor blizak Soraji i dodaje da tu nije bio kraj ove agonije.

- On je očigledno ludo zaljubljen u nju, čak joj je poslao fotografiju svoje sobe, koja je izlepljena njenim posterima od poda do plafona! Kada mu ni na to ništa nije odgovorila, počeo je da piše preteće poruke. Neke od njih su glasile: „Bićeš moja ili božja!“, „Osim mene, niko te neće imati!“, „Želim samo ja da te gledam, ljubomoran sam i na vetar koji ti mrsi kose, a kamoli na druge muškarce!“... Tada je shvatila da je vrag odneo šalu, čak je zbog njega promenila nekoliko brojeva telefona, ali on je uvek uspevao da sazna novi broj i nastavljao je da joj preti. Ona je veoma uplašena, trudi se da ne izlazi sama na ulicu i planira da ovaj slučaj prijavi policiji - priča nam Vučelićkina drugarica.
Ovim povodom, pozvali smo atraktivnu starletu, a ona nam je potvrdila da je na meti manijaka!
- Ne znam kako ste saznali za to, ali tačna vam je informacija. Nijednoj devojci ne bi bilo svejedno da joj stižu takve poruke, pa nije ni meni. Ukoliko se ništa ne promeni u skorije vreme, moraću da potražim pomoć policije - 
 
 
Autor-Alo Novine


Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na JavneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manijak-joj-preti-Bices-moja-ili-bozja

Izvor: medio.rs, 04.Mar.2014

Uplašena za svoj život

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.