Luksuzni avion samo za nju: Gde li se zaputila starleta?

Izvor: Svet, 19.Okt.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luksuzni avion samo za nju: Gde li se zaputila starleta?

Atraktivna starleta, Soraja Vučelić, nedovno je objavila fotografije na društvenim mrežama gde pozira u privatnom luksuznom avionu. Kao i ranije, nije želela da otkriva prave razloge i destinaciju na koju se uputila,a svoje fanove ostavila je u velikoj nedoumici. Za ovaj izlet odabrala je plavu kratku haljinicu, ljubičastu tašnu i crvene cipele sa visokom platformom i sve komade garderobe je lepo uklopila. Na brojne komentare obožavalaca ona je kratko poručila: “Nema ostalih putnika!
Da li da joj poverujemo, ili su se neki od njih uspešno sakrili?
Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: Fejsbuk
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Starleta otputovala sama: U luksuznom avionu ima mesta samo za nju!

Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2014

Atraktivna starleta, Soraja Vučelić, nedovno je objavila fotografije na društvenim mrežama gde pozira u privatnom luksuznom avionu. Kao i ranije, nije želela da otkriva prave razloge i destinaciju na koju se uputila,a svoje fanove ostavila je u velikoj nedoumici. Za ovaj izlet odabrala je plavu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.