Izvor: Piplmetar.rs, 09.Maj.2023, 22:30

KOMBINEZON ZA SINA od 650 EVRA: Soraja obasula naslednika luksuzom od malih nogu! (Foto)

Starleta Soraja Vučelić je često u javnosti predstavljala luksuznu stranu svog života, a sa rođenjem sina Kana je sve to podigla na viši nivo.
Soraja Vučelić (Foto: Instagram/sorajavucelic) • sorajavucelic / Instagram


Naime, Soraja ne žali para čak ni za odeću koju će mališan veoma brzo prerasti, budući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je poznato da bebe u tom uzrastu veoma kratko nose jednu veličinu, te je tako malog Kana od glave do pete obukla u prestižnu modnu marku „Fendi“.
Soraja Vučelić (Foto: Instagram/sorajavucelic)
Vučelićeva se opredelila za kombinezon koji vredi vrtoglavih 650 evra, odnosno oko 76.000 dinara, i jaknu za koju je potrebno izdvojiti 385 funti, tačnije 52.000 dinara.
Soraja Vučelić (Foto: Instagram/sorajavucelic)
– Moja ljubav je spremna. Volim te – poručila je uz ovaj prizor oduševljeno starleta koja je, podsećanja radi, nedavno izdvojila čak 10.000 evra za brendirana kolica.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

SORAJINA BEBA U MARKIRANOM OD GLAVE DO PETE Starleta sinu obukla bodi od 650 evra, ne štedi na krpice (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Maj.2023, 07:46

Starleta Soraja Vučelić i njen izabranik kojeg krije od očiju javnosti, u februaru ove godine dobili su sina, kojem su dali ime Kan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.