KNjIGU DELILI ĐACIMA: Soraja Vučelić u Istoriji Podgorice

Izvor: Večernje novosti, 13.Jun.2018, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNjIGU DELILI ĐACIMA: Soraja Vučelić u "Istoriji Podgorice"

Poznata crnogorska starleta Soraja Vučelić koja je pre nekoliko dana proterana iz Srbije našla se između korica knjige “ Istorija Podgorice” u kojoj se hronološki navode događaji do 2017. godine Poznata crnogorska starleta Soraja Vučelić koja je pre nekoliko dana proterana iz Srbije našla se između korica knjige “ Istorija Podgorice” u kojoj se hronološki navode događaji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << do 2017. godine, koju su podgorički osnovci, nosioci prestižne diplome “Luča” dobili za odličan uspeh u školi. Pročitajte još - SORAJA PERSONA NON GRATA: Starleti zabranjen ulazak u Srbiju Soraja se našla u poglavlju “Crna hronika” u kojem se navodi da je 2. novembra 2016. godine zapaljen džip “rendž rover” u podgoričkom naselju Siti kvart. Knjiga je delo Danila Burzana, a izdata je pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica: Bravo đaci, evo poklon knjiga u kojoj je Soraja

Izvor: B92, 14.Jun.2018, 07:43

Podgorica -- Poznata crnogorska starleta Soraja Vučelić koja je pre nekoliko dana proterana iz Srbije našla se između korica knjige "Istorija Podgorice"...Kako navode "Novosti", ta knjiga hronološki navodi događaje do 2017. godine...Knjigu su dobili podgorički osnovci, nosioci prestižne diplome...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.