Izvor: Blic, 14.Jan.2024, 21:20

"KAN JE DOBIO G KLASU, IGRAČKE GA NE ZANIMAJU" Soraja otkrila šta je poklonila sinu za Novu godinu i ne krije koliko je ponosna: "Volela bih da sve nasledi od mene"

Soraja Vučelić govorila je o majčinstvu, sinu Kanu i tome koliko joj se život promenio otkad nije deo javnog sveta i otkad se posvetila porodičnom životu.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Moj sin je dobio G KLASU, igračke ga ne zanimaju" Evo šta je Soraja poklonila nasledniku za Novu godinu, ne krije koliko je ponosna

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 00:03

Starleta je istakla da je ova godina bila jedna od najlepših jer je dobila sina...Soraja Vučelić govorila je o majčinstvu, sinu Kanu i tome koliko joj se život promenio otkad nije deo javnog sveta i otkad se posvetila porodičnom životu...- Ova godina mi je bila jedna od najlepših jer sam dobila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.