KAN ĆE DOBRITI BRATA?! Sorajin prvenac živi kao PRINC, a starleta uveliko IZABRALA IME drugog sina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 15:55

KAN ĆE DOBRITI BRATA?! Sorajin prvenac živi kao PRINC, a starleta uveliko IZABRALA IME drugog sina!

Pogledaje kako bebac uživa!

Multimedijalna ličnost Soraja Vučelić se porodila pre tri meseca i na svet donela dečaka po imenu Kan.

Kao i ona, njen sin od prvog dana živi na visokoj nozi, a jedna od zanimljivijih stvari koje mu je Soraja priuštila je bebi džakuzi.

Soraja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju malog Kana, koji uživa u bebi džakuziju, i uz koju je stavila opis "Bebi teretana".

Soraja se inače jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme povukla sa Instagrama, a i iz medija, jer je želela da uživa u trudnoći i posveti se samo tome.

"Republika" navodi da posle porođaja Soraja ima želju da Kan dobije brata, za kojeg je već smislila ime. Nije ni čudo, savršeno joj leži ova uloga.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.