Dlake kose presadila na mesto obrva: Soraja Vučelić se podvrgla korekciji koju sve veći broj žena želi da proba

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 16:51

Dlake kose presadila na mesto obrva: Soraja Vučelić se podvrgla korekciji koju sve veći broj žena želi da proba

Uvel privlači ogromnu pažnju!

Soraja Vučelić svojim izgledom privlači ogromnu pažnju i to posebno zbog činjenice da je apsolutno sve što je mogla korigovala na sebi.

Starleta je čak išla i dotle da je presadila obrve, a na pitanje šta se krije iza njenih "neukrotivih obrva" odgovara stručno lice.

- Soraja nije preterala sa kolicinom dlaka, nego ih je pustila u dužem obliku i oblikovala ih kako njoj odgovaraju.Trendovi se uvek menjaju, mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo navikli na kraće obrve - kaže doktor Šadi Abunaser stručnjak za transplataciju i dodaje:

- Kada se radi transplantacija dlake na obrvama, koristi se vaša dlaka sa glave, odnosno potiljka koje je potrebno kasnije održavati tako što se skraćuju do željene dužine, jer inače rastu u dužini kose. Donorska regija je isto potiljak i pre početka intervencije se iscrtava željeni oblik koji želi pacijent. Kada se oblik završi, aplicira se anastezija koja eleminiše bol tokom navedene procedure. U mojoj praksi je sve više žena koje dolaze da rade obrve, jer je to jedino rešenje da nadoknade izgubljenu dlaku, i da ne koriste alternativne metode koje ne daju prirodan izgled - zaključuje on.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.