ČUJEM DA ME OGOVARAJU: Jovana Jeremić se oglasila nakon što je Jami nazvala ove voditeljke budalama

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 13:21

"ČUJEM DA ME OGOVARAJU": Jovana Jeremić se oglasila nakon što je Jami nazvala ove voditeljke budalama

Voditeljka Novog jutra opet pokazala da je ne može niko dotaći.

Jasna Milenković Jami komentarisala je muzičku scenu u Srbiji, konkretno davni pokušaj Soraje Vučelić da se bavi pevanjem, ali i Jovanu Jeremić koja je snimila svoju prvu pesmu "Roleks". Tim povodom oglasila se i voditeljka.

Prvo je počelo tako što je Jami izjavila da danas svako može da snimi pesmu i postane pevačica, pa da onda i ona treba da pređe u voditeljke.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danas svaka budala može da snimi album. Ja kad sam počela karijeru ultra-mega hitom "Čokolada", starije kolege su me sjajno prihvatile. Ali ja nikako nisam mogla da, u društvu veličina poput Lepe Lukić ili Zorice Brunclik, preko usta prevalim koleginice. One su još tad imale ogromne karijere, a preda mnom je tek bio dugačak put. Sramota me bilo da se poredim s njima. Isprljala se ova profesija, to koleginica neće da prođe. Zašto hoće da budu pevačice? Hajde, budi glumica! Završi za stomatologa, uradi nešto, zašto pevačica? - rekla je pevačica i osvrnula se na Jovanu Jeremić koja je sniila svoju prvu pesmu.

- Morate da mi nađete mesto, ja postajem voditeljka. Jovana voli moju pesmu "Čokolada", meni je to presimpatično, ali danas svako može da snimi pesmu - rekla je pevačica, dok je Jovana Jeremić odmah odgovorila svojoj komšinici Jami.

- Čula sam šta je Jami pričala, ali znam da nije mislila na mene kada je rekla da svaka budala može da snimi pesmu. Nije me uvredila, poznajem je, ona je moja komšinica, nije pokvarena žena. Jami je prvenstveno moj prijatelj. Pa prvi nastupi na koje sam išla kao klinka bili su njeni. Ona je velika zvezda, naš seks simbol. Njena pesma "Čokolada" će biti prva pesma na mom repertoaru. Jami je prava kafanska pevačica, a to je umetnost - kaže voditeljka i otkriva da je kolege sa televizije ogovaraju jer su ljubomorne na nju.

- Da se razumemo, ja nisam pevačica, ja sam šoumen. Imam tu privilegiju da budem sve što hoću. Od kada sam objavila da snimam pesmu, čujem da me koleginice ogovaraju po šminkernicama iza leđa. Ja nijednu pevačicu ne komentarišem po ćoškovima, a mojim koleginicama voditeljkama mogu da poželim da imaju rejting kao moj.  
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.