Anastasija Buđić se na Filipinima priprema za izbor naj zečice godine

Izvor: Blic, 08.Nov.2012, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija Buđić se na Filipinima priprema za izbor naj zečice godine

Srpska starleta Anastasija Buđić već nekoliko dana se nalazi na Filipinima, gde se priprema za izbor zečice godine "Playmate of the Year". Takmičenje je zakazano za 14. novembar, a sudeći po rezultatima onlajn ankete, srpska predstavnica trenutno se nalazi na petom mestu. Anastasija bi mogla da se plasira među prva tri mesta

Verbalni rat Soraje Vučelić i Anastasije Buđić toliko je zbunio obožavatelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da nisu bili sigurni ko će predstavljati Srbiju na takmičenju za zečicu godine.

Iako je srpski "Plejboj" tvrdio da se izbor održava u Los Anđelesu i da će našu zemlju predstavljati Soraja, čelnici "Plejboja" na svetskom nivou kažu da se zvanično takmičenje održava na Filipinima.

Anastasija Buđić već se nalazi tamo i uveliko se priprema za izbor. Kako je otkrila putem Fejsbuka, ona se već fotografisala za decembarsko izdanje poznatog magazina za muškarce.

Sudeći po trenutnim rezultatima ankete na sajtu filipinskog "Plejboja", Anastasija ima šanse da zauzme jedno od prva tri mesta.

Povezane vesti: Srpske "zečice" se čupaju za uši Soraja pobedila u takmičenju za "Plejboj zečicu godine"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naj zečica godine: Anastasija Buđić među prvih pet po anketama

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2012

Srpska starleta Anastasija Buđić već nekoliko dana se nalazi na Filipinima, gde se priprema za izbor zečice godine "Playmate of the Year ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.