Trojica plivača niškog kluba Sveti Nikola doplivali do 12 medalja

Izvor: JužneVesti.com, 22.Maj.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica plivača niškog kluba Sveti Nikola doplivali do 12 medalja

Na tradicionalnom Međunarodnom plivačkom mitingu "Orion kuo 2019" koji je održan u Skoplju, članovi niškog Plivačkog kluba Sveti Nikola Petar Mitić, Bogdan Mitić i Uroš Sojić osvojili su 9 zlatnih medalja, jednu srebrnu i dve bronzane.

12-godišnji Petar Mitić osvojio je zlatne medalje u disciplinama 50 m,100 m i 200 m kraul u kategoriji plivača 11 i 12 godina.

Petar je u tehnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kraul bio daleko ispred konkurencije, a u disciplini 50 m delfin osvojio je drugo mesto - kažu u niškom klubu.

12 medalja za tri plivača; foto: Sveti Nikola

Uroš Stojić (13) je u kategoriji plivača 13 i 14 godina osvojio 3 zlatne medalje i to u disciplinama 50 m i 100 m prsno i 200 m mešovito, a u disciplini 200 m kraul osvojio je bronzanu medalju

Devetogodišnji Mitić Bogdan je doneo tri zlata sa trka u disciplinama 50 m i 100 m kraul, kao i 50 m delfin, dok je u disciplini 50 m prsno osvojio treće mesto u kategoriji plivača 9 i 10 godina.

Bogdan je još jednom pokazao da u regionu nema konkurenciju u svojoj kategoriji. Izuzetno smo zadovoljni svim ostvarenim rezultatima, ovo je samo pokazatelj da se u klubu dosta pažnje poklanja radu sa mladim plivačima i da u budućnosti možemo očekivati samo još bolje rezultate - ističu u Svetom Nikoli.

Petar i Bogdan Mitić su proglašeni za najbolje plivače na mitingu u svojim kategorijama.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.