Izvor: Blic, 19.Dec.2017, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETI NIKOLA, A NEMA GUŽVE Beogradske ulice ovog popodneva NIKAD PROHODNIJE

Beogradske saobraćajnice danas su neprepoznatljive, nema zastoja, manje je vozila i ljudi na ulicama, kao da je pust grad u preriji, a ne skoro dvomilionska prestonica.

- Mogući su zastoji tek od 19 sati - poručuju beogradski taksisti.

Pretpostavlja se da su zbog Nikoljdana mnogi ostali kod kuće ili se spremaju za odlazak na slavu. Oko 16 sati grad je bio poluprazan, a "popodnevni špic" je delovao kao nepoznata kovanica.

- Danas je dan kada, kako kažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pola Srbije slavi, a druga polovina ide na slavu. Nigde nema ekstremnih gužvi. Sve je mirno, bez nekih većih poteškoća se dolazi do bilo koje tačke u gradu. Nema zastoja ni iz pravca Novog Beograda ka Beogradu, ni obrnuto - kažu iz Žutog taksija.

Njihove kolege iz Beogradskog taksija, potvrdile su nam da im se taksisti nisu javljali, te da su prestoničke saobraćajnice potpuno prohodne.

Međutim, ni sat vremena kasnije nije bilo "zakasnelog popodnevnog špica", a beogradski taksisti poručuju da će se možda manji zastoji stvoriti tek od 19 sati "kada nakon dolaska s posla, Beograđani krenu na slavu".
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.