PUTIN DOLAZI NA SLAVU KOD VUČIĆA! Ruski predsednik u Beogradu sa Srbima na Svetog Nikolu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN DOLAZI NA SLAVU KOD VUČIĆA! Ruski predsednik u Beogradu sa Srbima na Svetog Nikolu!

Još jedan dokaz velikog prijateljstva Srbije i Rusije

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin zasigurno dolazi u Srbiju i to 19. decembra, na Svetog Nikolu, koji je najčešća slava među Srbima.

Ovog sveca slavi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je nakon susreta sa Putinom, rekao da je ruski predsednik tražio od saradnika da mu odrede datum posete Srbiji.

- Putin je rekao saradnicima da mu nađu datum za posetu Srbiji. To znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on sigurno dolazi u Srbiju – kazao je Vučić.

Predsednik Vučić je posle sastanka sa Putinom rekao da su najduže razgovarali o situaciji na Kosovu, zbivanjima u regionu i svetu, i da su dominirale političke teme, ali da se razgovaralo i o daljoj ekonomskoj saradnji dve zemlje.

On je preneo da je naišao na razumevanje i iskreni i prijateljski stav predsednika Putina i Ruske Federacije po pitanju KiM. Rekao je da je ruskog predsednika upoznao do najsitnijih detalja o kompletnoj situaciji na Kosovu, o tome šta veliki svetski igrači žele, kakva je uloga Rusije i kakvu podršku Srbija očekuje.

- Naišli smo na razumevanje, na iskreni prijateljski stav Putina i Rusije prema srpskom narodu i Srbiji – rekao jeon i dodao da je bilo reči i o konkretnim koracima o kojima ne može da govori, te da je Putinu zahvalan na podršci koju pruža srpskom narodu. Dodao je i da je razgovarano o situaciji u regionu, ali i o NATO.

- Srbija nema nikakve želje da bude deo NATO. Srbija želi da ljubomorno čuva svoju vojnu neutralnost i upravo zato i radimo na snaženju svoje armije da bismo mogli da preveniramo svaki mogući napad i agresiju na našu zemlju – naveo je Vučić i rekao da je za takav stav dobije podrška Ruske Federacije.

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.
Pogledaj vesti o: Slava Sveti Nikola

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.