Mihajlović: Spojeni Surčin i Obrenovac, auto-put za Svetog Nikolu

Izvor: Danas, 27.Jun.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Spojeni Surčin i Obrenovac, auto-put za Svetog Nikolu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović rekla je danas da se u avgustu pušta u saobraćaj deonica auto-puta od Obrenovca do Preljine u dužini od 103 kilometra, a do zime i deonica Surčin-Obrenovac, ukupno 120 kilometara. Članak Mihajlović: Spojeni Surčin i Obrenovac, auto-put za Svetog Nikolu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aerodrom Morava kod Kraljeva od danas otvoren za civilne letove

Izvor: Danas, 28.Jun.2019, 08:19

Aerodrom "Morava" kod Kraljeva od danas će biti otvoren za civilni vazdušni saobraćaj a, kako je ranije izjavila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, u toku su razgovori sa kompanijama koje žele da obavljaju putničke i transportne letove sa tog aerodroma. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.